Tips, fakta och vägledning om gardiner

Svanefors gardiner - fakta och tips

Svanefors gardiner och textilier är ett inredningsföretag med ett femtiotal återförsäljare runt om i landet. Prissättningen på Svanefors gardiner kan dock variera mellan de olika återförsäljarna.

Svanefors är ett företag som specialiserat sig på inredning med textilier, däribland gardiner. De flesta kollektioner från Svanefors fokuserar på lantlig inredningsstil med skandinavisk touch; Svanefors textilier illustreras ofta i kombination med levande ljus, tygmöbler och oljade brädgolv.

Svanefors gardiner – många olika varianter

Svanefors gardiner tillhandahåller alltifrån fritt hängande tyggardiner till snygga panelgardiner i sitt gardinsortiment. En svanefors gardin kan således köpas färdig, eller sys själv av metervara utarbetad av Svanefors designers. Svanefors textilier och gardiner säljs av ett femtiotal återförsäljare runt om i landet. Nätet av återförsäljare i sin helhet framgår av listan på svanefors.se.

Svanefors – tidsenlig design

Svanefors är allt annat än raka linjer och kala ytor, vilket förvisso är en del av aktuellt inredningsmode. Svanefors prioriterar istället mysig inredning, väl anpassad för mörka vinterkvällar. Hos en del av Svanefors kollektioner kan man även ana inslag av retro och vintage; vaser i gammal stil som kombineras med klassiska gardiner av hellängd.